Úttestek tisztítása, locsolása

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét a 346/2008 (XII. 30.) kormány rendelet 5 § (2) bekezdés 2010. év szeptemberétől hatályba lépő szakaszára, mely szerint:

"Belterületi közterületen - a közúti forgalom számára igénybe vett terület (úttest) kivételével - a síkosság-mentesítésre olyan anyag használható, amely a közterületen vagy annak közvetlen környezetében lévő fás szárú növény egészségét nem veszélyezteti"

Forrás: Magyar Közlöny 2008/191


Társaságunk Szállítási és Logisztikai Osztályának feladata a közterületek, úttestek korszerű gépekkel történő tisztítása és locsolása is, valamint a téli hónapokban, az ide vonatkozó önkormányzati rendeletben meghatározott közlekedési utak síkosság-mentesítése is.

Ez utóbbi tevékenységünk az elmúlt évek során jelentős fejlődést mutat. A géppark fejlesztése és a síkosság-mentesítési technológiák fejlődése azt eredményezte, hogy 1998-ban - az 5 évvel ezelőtti átlaghoz képest - már 25 %-al kevesebb síkosság-mentesítő anyagot juttattunk az utakra és járdákra a hatékonysági mutatók romlása nélkül.Emelőkosaras gépjárművel vállaljuk 16 m emelési magasságig plakátok, transzparensek kihelyezését és egyéb munkákat.

Elérhetőségeink

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálati iroda
  • 6728, Szeged, Stefánia 6.
  • Hétfő, Kedd, Szerda: 8:00-15:00
    Csütörtök: 7:00-19:00
    Péntek: 8:00-13:00
    Szombat, Vasárnap és Ünnepnapokon ZÁRVA
Fogyasztóvédelmi referens, panaszkezelés, integritás bejelentés
Közterület fenntartás
Közlekedésszervezés ügyfélszolgálat

Konténer rendelés

Konténer rendelésfelvétel
  • H-P: 8:00-18:00
  • SZO-V és ünnepnapokon: zárva
http://www.szegedvaros.hu/ http://sasmob-szeged.eu/ https://facebook.com/Szkht