Hulladékgyűjtő edények, padok

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. köztéri berendezéseket üzemeltetői csoportja végzi Szeged város közterületein a köztéri hulladékgyűjtő edények és padok fenntartását. Hozzánk fordulhatnak a parkokban, közterületeken lévő padok, hulladékgyűjtő edények hibája esetén. Továbbá a karbantartás mellett vállaljuk közületek, iskolák és magánszemélyek részére padok, valamint hulladékgyűjtő edények telepítését is.

Komoly többlet feladat társaságunk számára az új beruházások keretében telepített köztéri berendezések, padok és hulladékgyűjtők fenntartása, szakszerű karbantartása is. Új berendezések vannak a megújult Dugonics téren, Semmelweis utcán, Gutenberg utcán, a tarjáni Víztorony téren, valamint a Mars téren a Mérnöki Kar előtt és a Szent István téren is. A tartósság mellett az esztétikum biztosítására a különleges tölgy vagy trópusifa felületek a felújítás során teljes átcsiszolást, valamint esztétikus, tartós és kopásálló, többrétegű lazúr bevonatrendszert kapnak.

Ezt az irányvonalat követjük a régebbi padok esetében is, legutóbbi komoly állagmegóvó munkánk a lakótelepeken elhelyezkedő utcabútorok felújítása. Az önkormányzat által külön biztosított 10MFt-os keretből  számos, rossz állapotú közterületi bútor került teljes felújításra.

Elérhetőségeink

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálati iroda
 • 6728, Szeged, Stefánia 6.
 • Hétfő, Kedd, Szerda: 8:00-15:00
  Csütörtök: 7:00-19:00
  Péntek: 8:00-13:00
  Szombat, Vasárnap és Ünnepnapokon ZÁRVA
Fogyasztóvédelmi referens, panaszkezelés, integritás bejelentés
Közterület fenntartás
Közlekedésszervezés ügyfélszolgálat

Konténer rendelés

Rendelésfelvétel
 • H-CS: 7.00-15.30
 • P: 7.00-14.00
 • SZO-V és ünnepnapokon: zárva
http://www.szegedvaros.hu/ http://sasmob-szeged.eu/ https://facebook.com/Szkht