Társaságunk a lakosság és közületek részére konténeres hulladékszállítást vállal a város közigazgatási határán belül és kívül is. Különböző méretű konténerekben helyezhetik el a hulladékot, kivéve a veszélyes anyagokat.

Megrendelőink - magánszemélyek és közületek - részére 2,4 m3-es, 4 m3-es és 5 m3-es nyitott, kifejezetten könnyű hulladéknak (fű, falevél, lomtalanítás, papír, műanyag) 7,0 m3-es konténert tudunk ügyfeleink részére biztosítani. A konténereket igény szerint bérbe is adunk. Az ürítésen felül vállaljuk a 4 m3-es zárt konténer mosását és fertőtlenítését is (KGy. rendelet szerint). A kihelyezett konténerért az első kihelyezéstől számított 48 óra után bérleti díjat kell fizetni. A konténerekbe elhelyezett hulladékot csak a sándorfalvi úti hulladéklerakó-telepre szállíthatjuk.

A konténer árairól és egyéb információkról ügyfélszolgálati időben érdeklődhet az oldal alján található telefonszámon, melyen a szállítási megrendeléseket is lehet egyeztetni. Az ütemezés miatt célszerű az esedékesség előtt kb. 3 munkanappal megrendelni a konténereket. Kérjük megrendelőinket, hogy a kiszállított konténereket a gépkocsi által lerakott helyen szíveskedjenek hagyni. Onnan elhúzni, áthelyezni, udvarba behelyezni, konténer felső síkját meghaladóan hulladékot felrakni tilos, mivel az elszállítást ezzel gátolják, és ez plusz költséget jelent a megrendelő számára.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a konténerek kihelyezésére olyan lerakóhelyet biztosítsanak, hogy ezzel gépkocsivezetőnk semmiféle kárt ne okozzon (díszburkolat, friss betonozás stb.). Az emiatt történt károkért Társaságunk nem tud anyagi felelősséget vállalni.

Konténeres hulladékszállítási szolgáltatási szerződés megkötésével kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tájékozódhat: kereskedelem@szkht.hu

Elérhetőségeink

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálati iroda
  • 6728, Szeged, Stefánia 6.
  • Hétfő, Kedd, Szerda: 8:00-15:00
    Csütörtök: 7:00-19:00
    Péntek: 8:00-13:00
    Szombat, Vasárnap és Ünnepnapokon ZÁRVA
Fogyasztóvédelmi referens, panaszkezelés, integritás bejelentés
Közterület fenntartás
Közlekedésszervezés ügyfélszolgálat

Konténer rendelés

Konténer rendelésfelvétel
  • H-P: 8:00-18:00
  • SZO-V és ünnepnapokon: zárva
http://www.szegedvaros.hu/ http://sasmob-szeged.eu/ https://facebook.com/Szkht