Fafenntartás

Utcai sorfák, parki fák fenntartása

A fák hosszú távú egészséges fenntartáshoz elengedhetetlen rendszeres nyesésük, metszésük. Szakembereink a növények telepítése után kialakítják a fajra jellemző koronaformát, később a fenntartó nyeséseket, szárazgallyazásokat, segítjük a fák habitusának megfelelő kialakulását.

Speciális és szükségszerű beavatkozás a közlekedésbiztonsági és légvezetékek alatti nyesés és gallyazás. Társaságunk az új telepítésű fáknál törekszik előtérbe helyezni a területek adottságainak megfelelő fajú fák ültetését (légvezeték alá például gömbkoronájú fa, szűk utcákba oszlopos fák).

Sajnálatos módon évente több száz fánk pusztul el, elsősorban emberi károsítás miatt, ezért pótlásukat és az elpusztult növények eltávolításait folyamatosan végezzük.

A fák telepítése után a korona kialakítása mellett gondoskodunk a fák öntözéséről, a fatányérok fenntartásáról, kitört támkarók eltávolításáról és pótlásáról a kiültetéstől számítva 4-5 évig.

Gépparkunk bővülésével és a fakataszter létrehozásával Társaságunk - a lakosság növekvő megelégedésére - jobb logisztikai feltételek mellett végezheti a közterületi fák fenntartását.

Elérhetőségeink

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálati iroda
  • 6728, Szeged, Stefánia 6.
  • Hétfő, Kedd, Szerda: 8:00-15:00
    Csütörtök: 7:00-19:00
    Péntek: 8:00-13:00
    Szombat, Vasárnap és Ünnepnapokon ZÁRVA
Fogyasztóvédelmi referens, panaszkezelés, integritás bejelentés
Közterület fenntartás
Közlekedésszervezés ügyfélszolgálat

Konténer rendelés

Konténer rendelésfelvétel
  • H-P: 8:00-18:00
  • SZO-V és ünnepnapokon: zárva
http://www.szegedvaros.hu/ http://sasmob-szeged.eu/ https://facebook.com/Szkht