Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. (továbbiakban SZKHT) által üzemeltetett online szolgáltatás az SZKHT tulajdonát képező honlap része. Az SZKHT felhasználói kényelmének és szigorú minőségcéljainak szem előtt tartásával hozta létre és alakította ki jelen web felületet és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ezen a weboldalon pontos és teljes, továbbá naprakész információ jelenjen meg.

Felhívjuk a Tisztelt Felhasználó figyelmét, hogy az SZKHT weboldalán közzétett - illetőleg a hiperhivatkozásokon keresztül elérhető - információk és adatok tájékoztató jellegűek, és Társaságunk döntésétől függően változnak/változhatnak. Erre tekintettel az SZKHT nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljes körűségéért. Az oldalon szereplő hiperhivatkozások csak a könnyebbséget és az Önök kényelmét szolgálják. Ennek megfelelően egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti az SZKHT jóváhagyását a weboldal tartalmát illetően. A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért, és az azokon található hivatkozásokért Társaságunk felelősséget nem vállal, továbbá jelen honlapon és a hiperhivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történik.

A felhasználó a weblap használatával egyidejűleg elfogadja, hogy az SZKHT semmi esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

A szolgáltatás igénybevételével Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:
  • Bizonyos online szolgáltatásaink igénybe vételéhez Önnek önkéntes regisztrációra van lehetősége. A sikeres regisztrációról e-mail-ben értesítjük Önt.
  • A regisztráció során Ön által megadott adatoknak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie.
  • A szolgáltatás igénybevétele során más adatát jogosulatlanul felhasználni, illetve adatához hozzáférni TILOS. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Cím: 6728 Szeged, Városgazda sor 1.
Tel.: 62/777-222 Fax: 62/777-271 E-mail: szkht@szkht.hu

Ügyfélszolgálati iroda:

Cím: 6720 Szeged, Stefánia 6.

Nyitvatartás:
hétfő, kedd, szerda: 8.00-15.00
csütörtök: 7.00-19.00
péntek: 8.00-13.00
hétvégén és ünnepnapokon: zárva

Panaszkezelés:
E-mail: panaszbejelentes@szkht.hu

Fogyasztóvédelmi referens:

Dr. Tomasovszky Csilla 62/777-210


Konténer rendelés:

Tel: 62/777-205
Rendelés felvétel:
hétfőtől csütörtökig 7:00-15:30 között, pénteken 7:00-14:00 között
hétvégén és ünnepnapokon nincs rendelés felvétel

Az alábbi témákban E-mailben és telefonon is érdeklődhet:

Közterület fenntartás: 62/777-255
Közlekedés szervezés: 62/777-262
   
Általános kérdések, javaslatok: Email: szkht@szkht.hu
Központi fax számunk: 62/777-271
   
   


Rendezvényszervezők részére:
Letölthető tájékoztatónkért, illetve elektronikus megrendelőlapért kérjük ide kattintson.

 

 
   
Oldaltérkép    Adatkezelési tájékoztató    Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat    Felhasználási feltételek    Impresszum